Download ESET Endoint Security 5 Full Version



Assalamualaikum....



Download ESET Endoint Security 5 Full Version | Download ESET Endoint Security 5 With Serial Number |Download ESET Endoint Security 5 With Keygen, path, Crack - Pada kesempatan kali ini Pihak PC akan memberikan sebuah software untuk anda semua para pengunjung setia penjenayah cyber, software kali ini adalah berupa antivirus yaitu 

Fitur ESET Endoint Security 5 Full Version :
  • Cloud-Powered Reputation ESET Live Grid™ delivers optimized real-time protection against emerging threats.
  • Network Security at a Glance Real-time Web dashboard displays critical information about network security based on user preference.
  • Role-based Management Assign different ESET Remote Administrator users a variable set of functional rights according to the needs of your organization.
  • Two-way Firewall and Antispam Firewall comes with easy setup, learning mode, and powerful rules. Antispam engine keeps company mailboxes free of unwanted email.
Download ESET Endoint Security 5 Full Version Here
Download Serial Number ESET Endoint Security 5 Full Version

Password : www.michaellandresteven96.blogspot.com

Kisah Ka'abah yang tidak ramai tidak diketahui


Assalamualaikum...w.b.t. . Minta mAaf lah Admin Dah lAma x mencemAr duli kAt gr0up nih. . Minta mAaf eh. .X mara kan korang semua. . .Ok2. .straight to the point. . .Ary nih Admin Nak p0st tentang suatu Cerita yang ramai 0rang xtaw gak. . Tajuk Dia. . 'Kisah Ka'abah yang tidak ramai ketahui. .'

Sedikit Maklumat yAng Admin tahu. .
1.Mekah adalah kawasan yang mmpunyai graviti paling stabil.
2.Tekanan gravitinya tinggi,dan disitulah berpusatnya bunyi-bunyian yang membina yang tidak boleh didengar oleh telinga. . .
3.Tekanan graviti yang tinggi memberi kesan langsung kepada sistem imun badan untuk bertindak sebagai pertahanan daripada segala serangan penyakit. . .
4.Graviti tinggi=elektron ion negatif yang berkumpul di situtinggi=doa akan termakbul kerana di situ adalah tempat gema atau ruang dan masa serentak. . .
5.Apa yang diniatkan di  hati adalah gema yang tidak boleh didengar tetpi boleh dikesn frekuensinya.Pengaruh elektron menyebabkan kekuatan dalaman kembali tinggi,penuh bersemangat untuk melakukan ibadat,tidak ada sifat putus asa,mahu terus hidup,penyerahan diri sepenuhnya kepada Allah. .
6.Gelombang radio tidak boleh mengesan kedudukan Ka'abah.
7.Malah teknologi satelit pun tidak boleh meneropong apa yang ada di dalam Kaabah .Frekuensi radio tidak mungkin dapat membaca apa-apa yang ada di dalam Kaabah kerana tekanan graviti yang tinggi.
8.Tempat yang paling tinggi tekanan gravitinya,mempuyai kandungan garam dan aliran anak sungai di bawah tanah yang banyak,Sebab itu lah jika bersembahyangdi Masjidilharam walaupun di tempat yang terbuka tanpa bumbung masih terasa sejuk. . 
9.Kaabah bukan sekadar bangunan hitam empat persegi tetapi satu tempat yang ajaib kerana di situ pemusatan tenaga,graviti,zon magnetisme sifar dan tempat yang paling dirahmati.. . 
10.Tidur dengn posisi menghdap Kaabah secara automatik otak tengah akan terangsang sangat aktif hingga tulang belakang dn menghsilkan sel darah. .
11.Pergerakan mengelilingi Kaabah arah lawan jam memberikan tenaga secara semula jadi daripada alam semesta.semua yang ada di alam ini bergerak mengikut lawan jam.Allah tlah tentukan hukumnya begitu.
12.Peredaran darah atau apa saja di dalam tubuh manusia mengikut lawan jam.Justeru dengan mengelilingi Kaabah mengikut lawan jam,bermakna peredaran darah di dalam badan meningkat dan sudah tentunya akan menambahkan tenaga.Sebab itulah orang yang berada di Mekah sentiasa bertenaga,sihat dan panjang umur.
13.Manakala bilangan tujuh itu adalah simbolik kepada tidak terhingga banyaknya.Angka tujuh itu membawa  maksud tidak terhad atau terlalu banyak.Dengan melakukan tujuh kali pusingan sebenarnya kita mendapat ibadat yang tidak terhad jumlahnya. .
14.Larangan memakai topi,songkok atau menutup kepala kerana rambut dan bulu roma(lelaki) adalah ibarat antena untuk menerima gelombang yang baik yang dipancarkan terus dari Kaabah.Sebab itulah selepas melakukan haji kita seperti dilahirkan semula sbagai manusia baru kerana segala yang buruk telah ditarik keluar dan digntikan dengan nur atau cahaya yang baru. 
15.Selepas selesai semua itu barulah brcukur atau tahalul.Tujuannya untuk melepaskan diri daripada pantang larang dalam ihram. Namun rahsia di sebalikya adalah untuk membersihkan antena atau resptor kita dari segala kekotoran supaya hanya gelombang yang baik sahaja akan diterima oleh tubuh..

Wallahualam
.

Cara Tengok Sama Ada Laptop Anda Ada Keylogger Atau Tak


Assalamualaikum....
Dari BL4CK PIR4T3...
Hari nie aku nak ajar korang cara tengok
laptop korang ada keylogger atau tak..
Tutorial nie credit for Seth Erry
sebab aku dah terbaca posted dia dan aku posted kat sini pulak..

Ok..Jom mulakan..

Pergi ke Start > Run > Taip CMD > Tekan Enter > Taip perkataan " dir " > Tekan Enter

Bila dah tekan Enter, akan kuar 1 IP Address kat bahagian bawah sekali..
Cara nak tahu, korang taip sekali lagi perkataan " dir " tu dan korang tengok balik..
IP Address tu bertukar atau tak.. 
Kalau bertukar, maknanya laptop korang memang ada keylogger..
Kalau tak ada, laptop korang Selamat !

Ok..Selamat Mencuba Ya !

Temu Ramah Bersama Pengasas PHANTOM CREW


Assalamualaikum dan Salam 1 malaysia , Entry kali ini mengenai satu kumpulan penggodam di Malaysia yang kelihatan bersama-sama dengan group hacker lain seperti Newbievilc0d3s, DragonForce, RileksCrew, KHC dan group2 lain melumpuhkan laman group Murtad di Facebook baru-baru ini iaitu PhantomCrews. 

HK : PHC bermaksud apa?
Jawapan PHC(No Entry) : PhantomCrews bermaksud kuasa yg tidak ada pada semua orang :)

HK : Kuasa? kuasa apa?

Jawapan PHC(No Entry) : kuasa ajaib xD

HK : Lulz , bila PHC nie ditubuhkan?
Jawapan PHC(No Entry) : Phc ditubuhkan pada tahun 2011 , setahun selepas rc ditubuhkan ;)

HK : PHC sebahagian RC ker?

Jawapan PHC(No Entry) :kami bukan sebahagian daripada RC, tetapi kami menggagap rc ini adalah abang kami kerana mereka lebih lama dlm bidang ini


HK : Oh, macam tu...siapa pengasas Phc nie?
Jawapan PHC (No Entry) : pengasas phc ialah saya ahli utama hanya ade 3 org tetapi dirahsiakan

HK : Apa perjuangan PHC nie?
Jawapan PHC (No Entry) : Perjuangan PHC ini untuk menyedarkan website-website di seluruh negara untuk menguatkan lagi sekuriti mereka agar tidak digodam

HK : Oh, PHC menyokong group(hackers) di malaysia nie?

Jawapan PHC (No Entry) : sudah tentu saya menyokong group-group hackers di malaysia ini , bak kata pepatah" bersatu kita
teguh,bercerai kita roboh"

HK : Admin PHC nie masih sekolah ker?

Jawapan PHC (No Entry) : saya berumur 16 tahun ;)

HK : Admin yang lain?

Jawapan PHC (No Entry) : admin yg lain ade yg masih bersekolah dan sudah bekerja ;)

HK : Oh, tinggal kat mana nie? :P
Jawapan PHC (No Entry) : erk .secret.ni mcm bukan temu ramah je
ni dh masuk peribadi ni ;)

HK : Soalan kedua terakhir nie .. PHC bermusuh dengan DF ker?

Jawapan PHC(No Entry) : tidak pernah bermusuh dengan DF tp

kadang kala ada juga iri hati dengan mereka degn kehebatan mereka
:) cemburu membuat kita lebih bersungguh-sungguh untuk menjadi lebih terbaik.

HK : Ohh, tak baik gaduh2 :) , ok, soalan terakhir...apa pesanan admin No Entry sbgai pengasas Phc pada pembaca yang membaca
interview nie?

Jawapan PHC(No Entry) : saya berharap agar hacker malaysia tidak menunjukkan ilmu mereka malah lebih baik jika kongsikan ilmu itu kepada org lain :) sharing is caring

PhantomCrews ini muncul selepas kes Anonymous "melanggar" laman Perdana Menteri Malaysia .

Cara MenSHUTDOWN Pc Rakan From Chatting Guna CMD





Assalamualaikum....Hari nie F4nZ nk share skit tuto simple dekat korang cara untuk men SHUTDOWN PC rakan korang guna CMD...This is very simple and cool trick...^_^
Follow Step Di bawah : 
                             Step 1 : sebelum kita mulakan Clear All History , All Cookies ,Stop All Download dan Tutup All Extra Tab


Step 2 : Pergi ke Start Click run Dan tulis CMD dan Press  ENTER


                                Step 3 : Dah bukak CMD pastu Tulis "netstat -n" (without quotes).


Step 4 : sekarang korang dh buat sume step diataskan....ade x keluar banyak IP Address mesti bykkan....(itulha mangse anda)


Step 5 : Now again, type "shutdown -i"(without quotes).A box will appear now click on add button.A small box will pop up. Now type ip address of computer which you get from "netstat -n" command.


Step 6 :  Now there are three options click on shutdown.


Step 7: To  show a message to victim's computer check the "warm users of the action" and set the number of seconds.


Step 8 :  Now select any option in shutdown event tracker. 


Step 9 : Now comes the best part of the prank. In last type your message like you got hacked and we destroy your computer. After this shutdown your computer is not going to start(type anything that scare your victim). Now click on ok and you are done. Have fun guys 

Nombor Plate Paling Mahal Di Malaysia -_-


PUTRAJAYA – Pembidaan nombor kenderaan “WWW” yang bermaksud “World Wide Web” bakal mencatatkan harga paling tertinggi dalam sejarah tempahan nombor pendaftaran kenderaan di negara ini, kata Menteri Pengangkutan, Datuk Seri Kong Cho Ha.

Beliau yakin tempahan bagi nombor istimewa itu akan mendapat sambutan hangat apabila bidaan dibuka kepada orang ramai pada 30 April ini.

Katanya, setakat ini harga nombor pendaftaran yang paling tinggi ialah “MCA 1″ yang dijual dengan harga RM300,100.

“Mereka yang berminat boleh buat bidaan. Daripada maklum balas yang diterima ”WWW” akan mencapai harga jualan yang paling tinggi,” katanya pada sidang media selepas menghadiri Majlis Anugerah Perkhidmatan Cemerlang 2011 dan Perhimpunan Bulalan Kementerian itu di sini hari ini.

Katanya, tempahan akan dibuka selama 14 hari mulai 8 pagi hingga 12 tengah hari sehingga 14 Mei.

Terdapat empat kategori nombor yang boleh ditempah iaitu nombor bernilai utama, nombor menarik, nombor popular dan nombor semasa.

Dalam pada itu, beliau berkata pengendalian kontena oleh pelabuhan di negara ini mencatat pertumbuhan 6.5 peratus dalam suku pertama tahun ini berbanding tempoh sama tahun lalu.

Katanya, Pelabuhan Klang yang memperbaiki kedudukan dari tangga ke-13 kepada tangga ke-12 pada 2011 dalam ranking pelabuhan dunia juga merupakan petanda baik bagi perkembangan ekonomi negara ini.

“Begitu juga semua lapangan terbang yang mengendalikan penumpang mencatat pertumbuhan 3.54 peratus dalam tempoh masa tersebut iaitu pertumbuhan 4.2 peratus bagi penumpang antarabangsa dan 3.0 peratus bagi penumpang domestik,” katanya.

Beliau berkata, keadaan itu menunjukkan bahawa sektor pelabuhan dan lapangan terbang menunjukkan perkembangan ekonomi pesat.

Katanya, bagi meningkatkan lagi industri penerbangan awam negara, kementerian telah mengadakan rundingan udara dengan 15 buah negara pada tahun lalu. 

BIODATA NABI MUHAMAD S.A.W.



BIODATA  NABI MUHAMAD S.A.W.


Nama:• Muhamad bin Abdulllah bin Abdul Muthalib bin Hashim bin Abdul Manaf bin Qusai bin Kilab bin Murrah bin Ka’ab bin Lu’ai bin Ghalib bin Fihr bin Ibni Malik bin An-Nadhr bin Kinanah bin Khuzaimah Mudrikah bin Elias bin Mudhar bin
Nizar bin Ma’ad bin Adnan.
 
Nama-nama lain :• Ahmad , Al-Mahi , Al-Hasyir , Al-A’qib , Al-Mutawakkil.
 
Nama-nama Gelaran :• Abu Qasim , Al-Amin.
 
Bangsa :• Arab Quraisy.
 
Agama :• Islam.
 
Tarikh Lahir :• Hari Isnin
• 12 Rabi’ul Awal Tahun Gajah ( Riwayat lain 9 Rabiu’l Awal )
• Bersamaan 20 April 571 Masihi.
 
Bidan Nabi :• Ummu Mas’ud.
 
Tempat Lahir :• Di Syua’ib Bani Hashim di Makkah.
 
Bilangan Adik-beradik :• Anak tunggal [ anak yatim ].
 
Nama Ibu :• Aminah binti Wahab bin Abdu Manaf bin Zahrah bin Kilab.
 
Nama Ibu Susuan :• Thuwaibah [ hamba Abu lahab ] , Halimah bt. Abu Zuaib as-Sa’diah.
 
Nama-nama Pengasuh :• Aminah , Thuwaibah , Halimatun as-Sa’diyah, Barakah al-Habsyiyyah digelar Ummu Aiman, hamba perempuan bapa Rasulullah SAW.
 
Nama-nama Isteri :• Khadijah bt. Khuwailid, Saudah , A’isyah bt. Abu bakar, Hafsah bt. Umar, Zainab bt. Khuzaimah, Hindun  bt. Abi Umaiyah , Zainab bt. Jahsyi , Juwairiah bt. Al-Haris, Ramlah bt. Abi Sufian , Sufiah bt. Huyi , Maimunah bt. Al-Haris.
 
Nama-nama Anak :• Qasim , Abdullah , Ibrahim , Fatimah , Zainab , Ummu Kalsum ,Ruqayyah.
 
Nama-nama Bapa Saudara :• Hamzah , Al-Abbas , Abu Talib , Abu Lahab , Az-Zubir , Abdul Ka’bah , Al-Muqawim, Dhirar , Qusam , Al-Mughirah , Al-Ghaidak.


Nama-nama Emak Saudara Sebelah Ibu Dan Bapa :• Sufiah , A’tikah , Barrah , Urwa , Umaimah , Ummu Hakim Al-Baidha’.
 
Bapa Saudara Dan Emak Saudara Yang Memeluk Islam :• Hamzah , Al-A’bbas.
• Sufiah , Urwa.
 
Nama-nama Hamba Sahaya Perempuan :• Mariah al-Qibtiah , Raihanah.
 
Nama-nama Hamba Lelaki :• Aslam , Abu Rafi’ , Sauban , Abu Kabsyah Sulaim, Syurqan , Yasar Nubi.
 
Nama Anak Angkat :• Zaid bin Harithah bin Syarahil.
 
Nama-nama Khadam :• Anas bin Malik , Abdullah bin Mas’ud , ‘Uqbah bin ‘Amir, Asla’ bin Syarik , Bilal bin Rabah , Abu Zar al-Ghiffari.
 
Setiausaha Nabi Sebagai Pencatat Al-Quran :• Abu Bakar , Umar , Uthman , Ali , Zubir , Amir , Amru Al-‘As , Zaib bin Thabit , Muawiyyah , Ubai bin Kaa’b, Abdullah bin Rawa.
 
Setiausaha Sulit :• Huzaifah b. Yaman.

Sifat Fizikal :• Badan tinggi sedang.
• Rambut ikal mayang.
• Muka bulat , putih kemerahan , mata hitam gelap.
• Bulu dada nipis , keseluhan badan  tidak berbulu.
• Bulu mata panjang , suara kasar , gigi hadapan renggang.
 
Sifat-sifat Yang Wajib Bagi Seorang :• Siddiq [ benar ] , Amanah [ jujur] , Tabligh [ menyampaikan ] , Fatanah [ bijkasana ].
 
Sifat-sifat Yang Mustahil:• Kazib [ dusta ] , Khianah [ pecah amanah] , Kitman [ menyembunyikan ] , Baladah [ bodoh].
 
Sifat-sifat Yang Harus :• Makan , minum , tidur , berkahwin , sakit , demam.
 
Pendidikan :• Al-Ummiy [ tidak pandai membaca dan menulis ].
 
Pekerjaan :• Gembala Kambing.
• Berniaga.
 
Perlantikan Menjadi Nabi dan Rasul :• Umur 40 tahun di Gua Hira’.
 
Guru Pertama :• Malaikat Jibril ‘Alaihi Salam.

Tugas Utama :• Menyeru manusia menyembah Allah SWT.
 
Jawatan Yang Diamanahkan :• Menjadi Nabi.
• Menjadi Rasul kepada umat manusia dan  jin .
• Ketua Pemerintah  kerajaan Islam di Madinah.
 
Keistimewaan :• Sebaik-baik makhluk yang dicipta.
• Mempunyai mukjizat terbesar dan terutama Al-Qur’an.
• Penghulu dan penutup segala Nabi dan Rasul [ Khatamun Nabiyyin ].
• Manusia pertama masuk Syurga.
 
Gelaran Dari Kalangan Nabi :• Ulul ‘Azmi أولوالعزم [ banyak menempuhi ujian berat daripada Allah ].
• صلى الله عليه وسلم
 
Kenangan Manis :• Dibawa melancong dalam peristiwa Isra’ dan Mi’raj.
 
Kenangan Pahit :• Diusir oleh penduduk Ta’if.
• Semasa peperangan Uhud.
 
Pengalaman Pertama Menerima Wahyu• Turunnya al-Quran Ayat Iqra’ [1-5 ayat, di Gua Hira’] pada 12 Rabiu’l Awal.

Pengalaman Yang Paling Menakutkan :• Ketika melihat rupa asal Malaikat Jibril a.s. di ruang angkasa.
Hijrah ke Madinah
• Umur 53 tahun ditemani Abu Bakar as-Siddiq , sampai Madinah pada tanggal 12 Rabiulawal bersamaan 24 September 622M.
 
Orang Yang Pertama Didakwah Dan Memeluk Islam :• Lelaki Dewasa : Abu Bakar as-Siddiq.
• Perempuan Dewasa : Khadijah [ isteri Nabi ].
• Kanak-kanak : Ali bin Abu Talib.
• Hamba : Zaid bin Harithah.
Sahabat-sahabat Kanan :• Abu bakar as-Siddiq.
• Umar al-Khattab.
• Uthman bin Affan.
• Ali bin Abu Talib.
 
Mertua Dan Menantu Dari Kalangan Sahabat :• Abu Bakar dan Umar [ mertua ].
• Uthman dan Ali [ menantu ].
 
Berita Yang Mengembirakan :• Keislaman Umar bin al-Khattab.
 
Berita Yang Menyedihkan :• Kematian Khadijah bt. Khuwailid [isteri Nabi].
• Abu Talib bin Abdul Mutalib [bapa saudara Nabi].
• Hamzah bin Abdul Mutalib [bapa saudara Nabi].
 
Peristiwa Yang Mengembirakan :• Pembukaan Kota Mekah.
 
Penglibatan Dalam Peperangan :• Peperangan Badar , Uhud , Khandak , Khaibar , Al-Fath , Hunain , Tabuk.
 
Nama Tempat Yang Pernah Dilawati :• Syam , Baitul Maqdis [ Palestin ].
 
Catat Rekod Dunia :• Pengembaraan yang jauh dari bumi ke langit sehingga ke Sidratul Muntaha bermula selepas waktu Isya’ hingga sebelum masuk waktu Subuh [ Isra’ & Mi’raj ].

Isteri Yang Paling Disayangi :• ‘Aisyah [ ketika kesemua isteri-isteri Nabi masih hidup ].
 
Anak Yang Paling Disayangi :• Fatimah.
 
Cucu Yang Paling Disayangi :• Hassan bin Ali.
• Hussin bin Ali.
 
Sahabat Yang Paling Disayangi :• Abu Bakar.
 
Nasihat Nabi :• “Jadikanlah kamu  sebagai orang musafir yang sedang dalam  perjalanan.”
 
Wasiat Nabi :• Dalam Khutbah Wida’ [ Khutbah Selamat Tinggal ] “Aku tinggalkan dua perkara , kamu tidak akan sesat selama-lamanya sekiranya kamu berpegang dengan keduanya iaitu Kitab Allah dan Sunnahku.”
 
Syafaat Nabi :• Kepada umat yang sentiasa berselawat ke atasnya.
 
Tarikh Wafat :• Waktu pagi hari Isnin.
• 12 Rabiu’l Awal 11 H bersamaan 8 Jun 632M
• Umur 63 tahun , 4 hari.


Sabda Rasulullah SAW:
“Sesiapa yang menghidupkan sunnahku, maka sesungguhnya dia telah mencintai aku. Dan sesiapa yang mencintai aku nescaya dia bersama-samaku di dalam syurga.” (Riwayat Al-Sajary daripada Anas )

Sistem UMNO Diceroboh

Assalamualaikum & salam sejahtera kepada pembaca P.Cyber....P.Cyber mendapat berita tentang Sistem UMNO diceroboh. Boleh dikatakan, sejak daripada tahun lepas, aktiviti pengodaman sangat  aktif & tidak terkawal di seluruh dunia, termasuklah negara kita , Malaysia. Jikalau sebelum ini, kebanyakkan perkara yang digodam seperti laman web, sistem pendaftaran laman pengiklanan, pangkalan data TM dan sebagainya, hari ini, dilaporkan sistem keahlian UMNO turut diceroboh, dan beberapa data dicuri daripadanya.

Melalui laman KenaHack yang memperolehi maklumat mengenainya melalui emel, data yang diceroboh dikatakan bersaiz sehingga 30GB yang mengandungi pelbagai maklumat ahli sedia ada UMNO telah dimuat-turun oleh pengodam. Pada masa yang sama, fail tetapan turut dikongsikan melalui laman Pastebin (pautan pertama + kedua).




Menurut pengodam tersebut juga, ia dikatakan pengodaman ini tidak bermotifkan politik. Pihak KenaHack turut menyatakan yang mana akses ke sistem tersebut telah diperbaiki, dan ia telah diatasi buat masa sekarang ini.

Kenapa Orang Mengumpat Perlu Dihargai




Assalamualaikum....Maaf Bab Admin Dah Lama taK post..Ada Hal Sikit..Owkeh. . Ary nY Admin Nak Post TentAng "MenGumPat''Korang Mesti mArah PunyakaN Law Orang UmPat kita??
Rilexx..Be c0ol..n_n
Hargai Di0rang?Taw knapA?Lihat Ini.


>Kenapa Orang Mengumpat perlu dihargai?<

SebAb BilA KitA keNa UmpaT,Itu Maknanya Orang Itu ingat Kita.
Orang yAng Mengumpat SebeNarnya Orang Yang 'Baik',
sebAb Dia nak 'TranSfer' pAhaLa dekAt Kita.. .susaH Aje kAn. . ..
Orang yAng MnegUmpat AdalAH penGgemar setia kita yang bAnyak Menghabiskan masa memikirkan kesalahan dan kelemahan kita.

maka ,bersyukur dan Hargailah para Pengumpat Kita.
Kalau seDih Diumpat, tembaKkan saja d0anya,Itu kAn senjata Mukmin. . n_n












Mari Rakan-Rakan Sekalian Berdoa Untuk Saudara Kita Di Aceh

Assalamualaikum....
Dari BL4CK PIR4T3...
Hari nie saya nak anda semua berdoa kepada saudara kita yang berada
di Aceh.
Baru sebentar tadi , pihak kami terdengar berita bahawa ada 1 gegaran gempa bumi yang berlaku
di Daerah Aceh.

Gegaran tersebut bukan sahaja terasa di kawasan Aceh sahaja malah terasa di Malaysia.
Antara kawasan yang terasa gegaran di Malaysia ialah seperti Kuala Lumpur , Perak , Perlis , P.Pinang ,
Kedah , Sabah Dan Lain-Lain.
Buat masa ini , Amaran Bahaya telah pun diberi dan diminta supaya mereka yang ada di tempat-tempat
tersebut supaya berhati-hati.

Oleh itu , saya pihak Penjenayah Cyber menyeru rakan-rakan Hacker sekalian dan Non-Hacker supaya
berdoa kepada saudara-saudara kita di Aceh.
Tidak lupa juga berdoa kepada Negara Malaysia iaitu Negara Kita supaya tidak akan berlaku apa-apa.

Kepada rakan saya yang berada di tempat Amaran Bahaya tersebut , saya ingin katakan 
supaya banyak-banyak berdoa , Redha dengan ketentuan Illahi.
Janganlah risau.
Ajal maut hanya di tangan Allah S.W.T.
Tidak akan ada sesiapa yang akan tahu bila masa ajal kita akan tiba.

Lebih baik jika dilakukan Solat Hajat kepada saudara kita disana.
Sekali lagi , semoga tidak akan berlaku apa-apa di Aceh , Malaysia dan tempat yang lain.

Assalamualaikum...

Shell Newbie3vilc063s 2012 R2 [New]


Assalamualaikum....
Dari BL4CK PIR4T3...
Baru-baru ini , Newbie3viLco63s telah melancarkan
Shell terbaru mereka yang di beri nama Shell Newbie3vilc063s 2012 R2..
Sebelum ini juga , pihak Newbie3viLc063s pernah melancarkan beberapa Shell mereka..
Shell mereka sebelum ini diberi nama Shell B374K m1n1 Newbie3vilc063s..
Fungsi shell pertama ini ialah :

1. Local Domain
2. Zone-H
3. Exploit

Jika sesiapa yang masih belum tahu tentang Shell mereka sebelum ini , boleh copy di Sini..

Ok..Bagi fungsi Shell terbaru mereka ialah : 

1. Zone-H
2. Symlink
3. SQLI Scan
4. Website Whois
5. Port-Scanner
6. WP Reset
7. Jomlaa Reset
8. CMS Scanner
9. VB Changer
10. About (http://translate.google.com/)
11. Log-Out

Banyak kan ?
Siapa yang nak , boleh dapatkan di Sini

Semoga Shell-Shell Ini Bermanfaat Untuk Semua Orang..
Assalamualaikum...



Cara Lajukan Masa Download IDM #2

Assalamualaikum....
Dari BL4CK PIR4T3..
Ok..Hari nie BL4CK nak ajar korang lajukan masa download Internet Download
Manager Version 2..
Tutorial nie tak bergambar..
So , harap korang paham lah yerk..

Mula-mula , bukan Internet Download Manager..
Lepas tu tekan Options ...
Bila daa tekan Options , korang ada nampak kan Tabs banyak-banyak tu..
Korang pilih Connection..

Selesai pilih Connection , korang akan nampak perkataan " Connection Type/Speed " kan ?
Kat bawah perkataan tu korang kena pilih sesuatu..
Korang pilih benda nie haa..

512K Cable/DSL/Other

Lepastu , korang akan nampak kat sebelah " Connection Type/Speed " tu ada 1 kotak
dan kat dalam kotak tu daa siap tertulis nombor...
Korang jangan pandai-pandai nak ubah pulak..
Takot tak jadi kang , anianya korang nanti..

Ok..daa puas tengok ?
Kite pergi ke bahagian seterusnya..
Korang nampak tak kat bahagian bawah " Connection Type/Speed " ?
Tadi kat tepi , sekarang nie kat bawah pulak...
Bawah dye tu ada perkataan " Max. connection number " kan ?

Haa..Sekarang nie , yang kerja senang jerp untuk korang..
Kat bawah perkataan " Max. connection number " tu kan ada lah jugak perkataan
" Default max. conn. number "..
Kat tepi Default tu ada 1 tempat untuk korang pilih..
Korang pilih dari nombor 8 kepada nombor 16...

Daa Selesai tukar ?
Ok..Yang nie dikira susah lah jugak dan Part nie jugak Part paling last..
Korang akan nampak perkataan " Exceptions " di bawah " Max. connection number " tu..
Kat bawah " Exceptions " tu pulak tempat untuk korang letak URL sesuatu website ataupun Server..
So , korang cuma perlu tekan New..
Dan masukkan perkataan kat bawah nie di dalam kotak tersebut..

motive.bsnl.co.in

Lepas dah masukkan perkataan tu , dekat bawah kotak tu 
ada perkataan " Max. connection number " kan ?
Kat tepi perkataan Max tu ada tempat untuk korang pilih lagi..
~ Haishh..Banyak betul tempat untuk pilih...Naik bosan aku ~ 
Korang pilih kepada nombor 16 dan klik OK..
Dan bila daa siap Max. connection number tu , korang klik
OK kat tepi Cancel yang kat bawah tu..

K..Korang cer download 1 barang...
Nampak perubahan tak ?
Mesti nampak kan...
Okk..Semoga bermanfaat untuk korang semua..
Assalamualaikum..




Cara Mempercepatkan Proses Pembersihan Atau RAM Komputer

Assalamualaikum....
Dari BL4CK PIR4T3...
Hari nie aku harap para pembaca PCyber tidak berasa bosan dengan
website @ blog kami ini.
Oleh disebabkan lama aku tak Posted disini , hari nie aku nak Posted something lah untung 
korang.

Laptop or Komputer korang pernah tak rasa berat bila korang ada download
1 barang ataupun Software lah senang citer.
Pernah tak ?
Mesti pernah kan.
Bila korang bukak Software tu , ada tak dia jadi macam lagg or Lembab semacam jerp ?

Mesti pernah gak kan.
Ok..
Kalau pernah , meh aku ajar cara nak cepatkan komputer atau laptop korang tu.

Mula-mula , pergi ke Dekstop.
Pastu Right Click and pilih New.
Bila dah pilih New , korang pilih " Shortcut ".
Secara tiba-tiba , terkeluar 1 benda.
Korang jangan risau.
Itu cuma benda yang sangat diperlukan oleh kita dan tidak membahayakan.

Benda yang terkeluar tu ada 1 tempat untuk korang taip benda kat dalam tu.
Korang cuma perlu taip perkataan kat bawah nie ke dalam kotak 

%windir%\system32\rundll32.exe advapi32.dll,ProcessIdleTasks

Automatik , nama Shortcut tu pun akan menjadi rundll32.exe.
So sekarang nie , bila laptop atau komputer korang lembab , just klik Shortcut tu jerp ok ?
Semoga Tips Dan Triks hari nie bermanfaat untuk korang.
Assalamualaikum.

Tutorial AUTOLIKE FACEBOOK Bervideo


Assalamualaikum & salam 1malaysia kepada semua pembaca PCyber arinie Admin nk ajar korang Autolike Status facebook Bervideo anda supaye org like status anda banyak .....Tanpa Melengahkn masa jom kite mulakan....
First2 skali , anda kena change Dns server korang
Change DNS For Windows 7 -:
http://mintywhite.com/windows-7/change-dns-server-windows-7/

Change DNS For Windows XP -:
http://mintywhite.com/xp/change-dns-settings-windows-xp/
Website :
Website -: 

http://www.ninetysevenxz.net/AutoLike-MY

.Enable Your Subscribers At http://www.facebook.com/about/subscribe
2.Go to Privacy Settings > Select Public

                                                          
                                                          x taw pape rujuk Video dibawah

Tutorial on Video How To Use -:



http://www.youtube.com/watch?v=2f-aiWgiXlg
 

Cara Lajukan Masa Download IDM #1

Assalamualaikum....
Dari BL4CK PIR4T3...
Ok...Aku rasa , aku daa lama tak posted dekat blog nie..
So , hari ni aku nak posted lah untuk korang k.. ?
Jom mulakan...

Benda yang pertama mesti korang ada , mestilah Internet Download Manager kan..
Kalau tak tahu mana nak download Internet Download Manager tu kan , korang
cuma perlu cari posted-posted lama sebelum ni..

Apabila korang daa bukak Internet Download Manager , korang cuma perlu 
tekan " Options " ...





Lepas Daa klik Options , korang akan nampak banyak Tabs macam gambar kat 
bawah nie kan ?


Korang daa nampak kan ?
Korang kena click Tabs " Connection " tu..
So , Klik laa...

Selesai klik , korang akan nampak macam gambar kat bawah nie..
Korang kena tukar No dan benda yang sepatutnya ditukar macam gambar kat bawah nie..


Ok..
Aku akan bagi tau yang nie dari Step 1 hingga Step 3..

Step 1:
Korang tekan gambar anak panah segitiga yang dekat hujung tu dan korang
pilih " Other "..

Step 2:
Bila korang daa pilih Other , korang tukarkan No tu kepada no " 9999999 "...
Paling tinggi No kelajuan yang korang boleh letak cuma 10 sahaja..
Contoh sepuluh No tu macam ni laa..
" 9999999999 "

Step 3:
Step 3 ni adalah Step terakhir...
Korang cuma perlu pergi kat anak panah segitiga tu dan pilih No yang paling
bawah ataupun last sekali..
No yang last sekali tu No " 16 " kan ?

Kalau betul dan semua daa settle , korang boleh tekan " Ok "...
Bila daa tekan Ok , makne nyer daa siap laa..
Korang akan rasa perbezaannya sedikit..
Dye akan nampak lebih laju sedikit kan ?
Ok...
Semoga bermanfaat untuk korang...
Assalamualaikum...




Perhatian Jangan Vote Lagi!!!!!






Assalamualaikum...beberapa jam yang lalu aku ada post tentang survey vote untuk pengharaman HIJAB di yahoo NZ tu kan?
Post itu telah didelete.
Di bawah adalah SS post itu.




Baiklah sebenarnya survey itu telah dilancarkan sejak dua tahun lepas iaitu 2010.Dan jumlah vote itu tidak bertambah.



SO JANGAN VOTE LAGI!

MAAF SEBAB AKU POST.

AKU PUN BARU TAHU xD

Baca kenyataan dibawah.Dipetik dari seorang rakan di FB.

Sudah ramai benar rakan-rakan
FB saya berkongsi mengenai
"Survey Online Pengharaman
Niqab/Hijab" yang dilakukan oleh
laman web Yahoo.
Perlu diteliti bahawa,


1) Vote ini telah dilancarkan
hampir dua tahun lalu, sejak Jul
17 2010.


2) Sejak beberapa jam memerhati,
bilangan vote adalah statik tidak
berubah. (31438 votes).
Berkemungkinan besar ianya
sudahpun expired/dibekukan,
justeru klik lah NO berapa
banyak sekalipun ianya tetap
tidak akan berubah.


3) Walaubagaimanapun, isu ini
adalah real and imminent. Anda
dicadangkan untuk "berkenalan"
dengan Richard Prosser http://
en.wikipedia.org/wiki/
Richard_Prosser


4) Mengetahui dan mendalami
sesuatu isu adalah WAJIB sebelum
berbuat sesuatu tindakan. Adalah
tidak boleh diterima akal apabila
ditanya "Macam mana terjadi isu
veil banning kat NZ tu?", akhirnya
dijawab "Entah, diorang share
survey kat yahoo, aku pun share
jela". Ingat firman Allah melalui
Al-Hujurat ayat 6 serta perintah
Allah didalam Al-Isra' ayat 36.


5) Beberapa tahun dahulu
pernah timbul isu yang sama,
yang meminta umat Islam
mengundi di antara Palestin dan
Israel yang mana akhirnya
terbongkar ianya hanyalah
penipuan untuk mendapatkan
wang melalui khidmat
pengiklanan. Seorang muslim
tidak jatuh ke dalam lubang yang
sama dua kali!


6) Saya menyeru rakan-rakan
sekalian agar menjadi mukmin
yang bukan hanya sensitif, tetapi
teliti dalam menyemak sesuatu isu
sebelum menyebarkan. Kita tidak
mahu umat Islam menjadi umat
yang "gullible", mudah dijentik
dan kuat melatah.


Peringatan buat diri ini sendiri
terutamanya. Wallahua'lam,
wassalam.


Petikan Dari - rea_perz

Sibuk Nak Rehat..??



Assalamualaikum....Adakah pembaca-pembaca setia bl0g ni sebahagiannya sudah bekerja?? xpe2...Admin ada satu tips ary ny..

''REHATKAN kami dengan SOLAT wahai Bilal'',kata Rasullullah.

>>Solat Medan untuk berehat?Mungkin ramai orang yang tidak yakin dan percaya yang solat itu merehatkan MINDA dan Badan Sebenarnya..

Bagi sesiapa yang telah mmasuki alam pekerjaan, k0rang semua akan mula MEMAHAMI knapa Rasulullah kata macam tu. . .Bila diri sudah sibuk bekerja, badan p0wn jadi letih, 0tak jadi lembab, ..Tapi apabila kita ambil WUDUK. . terasa segarr air menerjah muka. . . kemudian diikuti dengan basuhan anggota-anggota lain, KHUSYUK mudah diperolehi masa itu..Sebab 0tak sudah malas untuk memikirkan pasal kerja nyh,..jadi kita akan tumpu pada solat..terasa SUATU NIKMAT yang tidak dapat digambarkan...terasa 'rhat' yang brkualiti,huhh..Indah sangat..

PERNAH RASA TAK?

p/s : Orang mukmin itu, rehatnya di dalam solat. . .bagaimana keadaan manusia yang penat bekerja TANPA REHAT< begitulah keadaan seorang mukmin Tanpa SOLAT>>


-H.A-




Hak Orang Islam Tentang Pemakaian Hijab









Assalamualaikum...Hari ni Admin nak mintak tolong korang semua tolong saudara-2 Islam kita di New Zealand tentang Pemakaian Hijab...Tak perlu bayar apa-2 pun..Asalkan korang semua Ikhlas untuk membantu saudara kita ..Senang sahaja anda cuma perlu undi sahaja,..

Sebenarnya macam nihh..Kerajaan New Zealand menjalankan satu survey online di laman YAHOO untuk mendapatkan pendapat kita tentang PENGHARAMAN pemakaian HIJAB di negara mereka..Korang semua pun tahukan...Menutup Aurat itu wajib.!!..Jadi Marilah kita semua MEMBANTU saudara seIslam kita dengan mengundi ''NO''.
Tolonglah bantu ...x berat pun permintaan admin nyh..

Vote disini :
http://nz.news.yahoo.com/polls/popup/-/poll_id/55492/

Undi Dan Sebarkanlah kepada seramai mungkin orang Islam YAng anda kenal atau tidak..asalkan ada niat yang baik..

Kerjasama Anda Amat Kami Hargai...Dan Semoga Allah Akan mmbalas jasa anda walaupun sebesar zarah jasa anda..

Ini Pun Untuk Umat Islam..
Assalamualaikum..






Larangan Menggunakan Perkataan Salam, Akum & Bye


Siapa yang menggunakan perkataan "SALAM"?Apakah maksud disebaliknya?
Maksud salam ialah : Maka berpalinglah (hai Muhammad) dari mereka dan katakanlah "salam" (selamat tinggal)
Kelak mereka akan mengetahui (nasib mereka yang buruk) (QS : 43:89)
Oleh itu, sebaik-baik perkataan adalah

Gunakanlah ASSALAMUALAIKUM atau ASSALAMUALAIKUM WARAHMATULLAH HIWABARAKATUH
Jika menjawab salam, jawapan yang betul ialah
 Waalai kumus salam dan bukannya Waalai kum salam.

Jika ingin berkirim salam pada orang lain, hendaklah kita berkata
"Kirim salam, Assalamualaikum pada AISYAH ye"
 dan bukannya "Kirim salam kat Aisyah ye".

Dan jangan pula menambah-nambah "Tolong kirim salam maut kat dia ye". Walaupun ianya dianggap bergurau tapi ianya telah menyalahi syariat dan berdosa walaupun bergurau.
Selain itu jangan gunakan singkatan Assalamualaikum kepada Akum sebaliknya gunakanlah AS SALAM. Ini kerana perkataan Akum adalah gelaran untuk orang-orang yahudi untuk orang-orang yang bukan yahudi yang bermaksud "Binatang".

Jadi, mulai sekarang gunakan AS SALAM sekiranya ingin gunakan shortform  kerana ianya bermaksud sama dengan ASSALAMUALAIKUM.

Jangan gunakan "Bye" kerana "Bye" adalah jarum sulit Kristian yang bermaksud "di bawah naungan pope".